De Stelberg mag zich met recht en vol trots een excellente school noemen! Foto: facebook/De Stelberg
De Stelberg mag zich met recht en vol trots een excellente school noemen! Foto: facebook/De Stelberg

Basisschool De Stelberg ontvangt predicaat Excellente School!

Algemeen 592 keer gelezen

Rotterdam - De Inspectie van het onderwijs heeft basisschool De Stelberg in Prinsenland vandaag, maandag 24 januari beloond met het predicaat ‘Excellente School’. De toekenning van het predicaat ‘Excellente School’ betekent dat een school onderwijs biedt van goede kwaliteit en zich daarnaast onderscheidt van andere goede scholen door nóg beter te zijn met een specifiek profiel. 

Het is een erkenning voor buitengewone kwaliteit en geeft een compliment aan iedereen die bijdraagt aan die kwaliteit: de leerlingen, het team, de ouder en het bestuur. De Stelberg krijgt die waardering voor Samen voor een sterke kwaliteitscultuur.

Vanmorgen is dit goede nieuws gevierd. Rolf van den Berg (voorzitter van het college van Bestuur van Kind en Onderwijs Rotterdam), heeft het nieuws op de school bekend gemaakt. De minister van Onderwijs Wiersema heeft online het predicaat uitgereikt en felicitaties overgebracht. De kinderen en teamleden waren via een livestream aanwezig en hebben daarna een (coronaproof) feestje gevierd in hun eigen klas. 

Lees verder onder foto.

De school is enorm trots op de kinderen en de collega’s. Het is de kers op de taart voor het harde werken. Ze gaan hier natuurlijk mee door om kinderen in Prinsenland het beste onderwijs te kunnen geven.

De Stelberg is een christelijke basisschool en ligt in Prinsenland (Prins Alexander). Locatie Clazina ligt aan de Kouwenbergzoom 130 (Groep 1 tot en met 3). De locatie aan de Jacques Dutilhweg 401-403 is voor Groep 4 tot en met 8.

Uit de krant