Op zaterdagavond 22 januari heeft Team Parate Eenheid (TPE) een inval gedaan in een woning aan de Schietbaanstraat in. Foto: GinoPress B.V.
Op zaterdagavond 22 januari heeft Team Parate Eenheid (TPE) een inval gedaan in een woning aan de Schietbaanstraat in. Foto: GinoPress B.V.

Inval en aanhoudingen in woning aan Schietbaanstraat

Algemeen 579 keer gelezen

Rotterdam - Op zaterdagavond 22 januari heeft Team Parate Eenheid (TPE) een inval gedaan in een woning aan de Schietbaanstraat. 

Via Twitter heeft de politie laten weten dat ze twee verdachten heeft aangehouden die mogelijk betrokken zijn bij de schietpartij eerder op die avond aan de Bentincklaan. Een van de verdachten was in het bezit van een vuurwapen. 

Eerder op dezelfde zaterdagavond vond een schietpartij plaats op het parkeerterrein naast een school aan de Bentincklaan. De politie trof hier hulzen aan. Door wie en op waarop is geschoten, is nog onduidelijk. Niemand raakte gewond. Daarnaast werden vooralsnog geen inslagen van kogels aangetroffen. Agenten zijn een uitgebreid onderzoek gestart.

De schutters waren met een auto. In de omgeving werd gezocht naar de verdachten. Ook een politiehelikopter werd ingezet. De politie zoekt getuigen van de schietpartij.

Tot op heden heeft de politie nog niet bevestigd of de aangehouden personen van de inval op de Schietbaanstraat inderdaad de verdachten zijn van de schietpartij.


Uit de krant