Op maandag 24 januari gaat lichtkunsttentoonstelling Light Switch van start op het Rotterdamse Coolhaveneiland.
Op maandag 24 januari gaat lichtkunsttentoonstelling Light Switch van start op het Rotterdamse Coolhaveneiland.

Raamkozijnen Coolhaveneiland ‘s avonds opgevrolijkt met lichtkunst

Algemeen 90 keer gelezen

Rotterdam - Op maandag 24 januari gaat lichtkunsttentoonstelling Light Switch van start op het Rotterdamse Coolhaveneiland. Light Switch is een initiatief van kunstenaarsgemeenschap IJzerblok met als doel de donkere winternachten te verlichten. De kunstwerken zijn te zien tot en met dinsdag 1 februari.

De lichtkunstwerken zijn elke avond vanaf 18.00 uur te zien in de raamkozijnen van de volgende straten: 1e IJzerstraat, Coolhavenstraat, Coloniastraat, Willem Buytewechtstraat, Coolhaven en Heiman Dullaertplein. Ook bij Culture Hub, Portugees to Go, Wijkcollectie, Fok, Flowers & Sours, Kapsalon Jorika en de IJzerblok Studios worden werken tentoongesteld. In de raamkozijnen op de bovenverdiepingen van de IJzerblok Studios wordt het werk van tien WdKA-studenten getoond.

Tijdens Light Switch is werk te zien van de volgende IJzerblok-kunstenaars: Lore Pilzecker, Jip van der Hek, Magdalena Petrova, Iloy Drisdale, Welmoed Bosch, Ovidiu Spaniol, Roxette Capriles, Nuno Orlando, Natasha Rijkhoff, Linda Stretton, Ratri Notosudirdjo, Floor van Meeuwen, Werner van der Zwan, Julia Gat, Kasia Dembinski, Davids Danoss en Sachia Pereira Stolle.

Uit de krant