Afbeelding

Ook Theater Walhalla wordt een kapsalon

Algemeen 225 keer gelezen

Rotterdam - Theater Walhalla sluit zich op woensdag 19 januari tussen 14.00 en 17.00 uur aan bij de landelijke actie Kapsalon Theater. De ludieke actie is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge en is bedoeld om aandacht te vragen voor de noodlijdende cultuursector, die nog steeds gesloten moet blijven.

Bezoekers moeten een geldige QR code plus een ID-bewijs bij zich hebben. Zij worden geplaceerd op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Ook vraagt Walhalla hen een mondkapje te dragen wanneer zij zich door het pand verplaatsen of wanneer ze geknipt worden. Wachtend op een knipbeurt in onze wachtruimtes kunnen mensen genieten van optredens van onder meer De Gestampte Meisjes, Elfie Tromp, De Omstanders en Rosa da Silva met Remko Wind, Joris Lutz en Flip Noorman & Vera van der Bie. 

Kaarten zijn gratis, maar er moet wel gereserveerd worden. De bezoeker kiest zelf het tijdslot voor de wachtrij van de knipbeurt en de wachttijd bij de kapper duurt één uur. De bezoeker rekent voor hun knipbeurt bij de kapper af. De kaarten zijn gratis, maar er moest wel gereserveerd worden, inmiddels zijn alle kaarten weg. 

Kijk hier voor meer informatie.

Uit de krant