Op 8 september 2021 opende ambassadeur van de Dirk Kuyt Foundation en aanvoerder van Feyenoord Jens Toornstra de Feyenoord-expositie op de Euromast. Foto: De Euromast
Op 8 september 2021 opende ambassadeur van de Dirk Kuyt Foundation en aanvoerder van Feyenoord Jens Toornstra de Feyenoord-expositie op de Euromast. Foto: De Euromast

Alle foto’s van de hoogste Feyenoord-expositie ooit worden geveild

Algemeen 107 keer gelezen

Rotterdam - Iedere Feyenoordfan kan vanaf maandag 24 januari een bod uitbrengen op een unieke foto uit de historie van de club. Het gaat om 20 foto’s op groot formaat, vaak met handtekening, die afgelopen tijd bovenop de Euromast hingen. De opbrengst gaat naar de Dirk Kuyt Foundation,

De hoogste Feyenoord-expositie ooit is na ongeveer 4 maanden ten einde gekomen. Nu is het tijd voor de volgende stap namelijk; het veilen van deze unieke, gesigneerde foto’s voor de Dirk Kuyt Foundation. Het gaat om bijzondere foto’s met hoogtepunten uit de historie van Feijenoord. De veiling loopt van 24 januari tot en met 4 februari op de website www.defeijenoorder.nl/veiling.

Op 8 september 2021 opende ambassadeur van de Dirk Kuyt Foundation en aanvoerder van Feyenoord Jens Toornstra de Feyenoord-expositie op de Euromast. Deze expositie was dé hoogste outdoor Feyenoord-expositie op de Rotterdamste plek van Rotterdam, namelijk; de Euromast. Er waren 20 unieke beelden te zien en werden bezoekers meegenomen door hoogtepunten van de club. 

Lees verder onder de foto.

Eddy Treijtel.

Onder andere Willem van Hanegem, Jan Boskamp, Wim Jansen, Eddy Treijtel, Gerard Meijer, Dirk Kuyt, Jens Toornstra, Pierre van Hooijdonk en Robin van Persie waren te bewonderen op indrukwekkende foto’s hoog boven Rotterdam. De expositie is inmiddels ten einde en de aluminium foto’s (85 cm bij 85 cm) zijn klaar voor een nieuwe eigenaar. Het merendeel van de foto’s is voorzien van een handtekening van de hoofdrolspeler(s). 

De 1-0 van Dirk Kuyt De foto van het openingsdoelpunt van Dirk Kuyt tegen Heracles Almelo gescoord in de kampioenswedstijd uit 2017 is al vergeven tijdens de Charity Night van de Dirk Kuyt Foundation. Dit hoogtepunt van Feyenoord heeft een mooi bedrag van 1500,- opgeleverd.

Lees verder onder de foto.

Pierre van Hooijdonk.

Het initiatief is een unieke samenwerking tussen FSV De Feijenoorder, de Euromast en de Dirk Kuyt Foundation. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar de Dirk Kuyt Foundation, dat sporten voor mensen met een beperking bereikbaar maakt. Dirk Kuyt: “Voor velen van ons is sporten vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep wil ik het sportaanbod vergroten, zodat zij ook kunnen ervaren hoe leuk sporten is.”

Uit de krant