Vandaag werden de eerste 42 rolcontainers met 13.000 cadeautjes bezorgd bij Stichting Jarige Job in Rotterdam. Foto: pr
Vandaag werden de eerste 42 rolcontainers met 13.000 cadeautjes bezorgd bij Stichting Jarige Job in Rotterdam. Foto: pr

Al 42 rolcontainers vol verjaardagscadeaus bij Jarige Job in Rotterdam

Algemeen 177 keer gelezen

Rotterdam - Heb jij een cadeau over voor een ander kind? De hele maand januari kun je gratis verzendlabels downloaden via de website van PostNL. De verzendlabels zijn stuk voor stuk gericht aan hetzelfde adres: de verjaardagsfabriek van Stichting Jarige Job.

Op deze manier roepen Jarige Job en PostNL iedereen in Nederland op om een nieuw cadeau op te sturen en zo bij te dragen aan een feestelijke verjaardag van een minder bedeeld kind. Sinds de start van de actie op 27 december reageerden mensen al massaal op de oproep tot doneren; vandaag, vrijdag  werden de eerste 42 rolcontainers met naar schatting 13.000 cadeautjes bezorgd bij Jarige Job in Rotterdam!

Ieder jaar maken Stichting Jarige Job en PostNL het voor iedereen mogelijk om een nieuw cadeau gratis op te sturen naar een kind dat anders geen verjaardag kan vieren omdat daar thuis geen geld voor is. De gedoneerde cadeaus worden op de locatie van Jarige Job gesorteerd, waarna ze opgestuurd worden naar een jarig kind. Ouders van de jarige ontvangen een complete verjaardagsbox, met daarin alles om van de verjaardag een groot feest te maken. Zo zitten er naast de cadeaus, onder andere ook taartmix, traktaties en feestversiering in de verjaardagsbox van Jarige Job. 

De speciale inzamelactie van Stichting Jarige Job en PostNL voor nieuwe cadeaus loopt nog tot en met 31 januari 2022. Dus, heb jij ook een cadeau over voor een ander kind? Doneer je cadeau door deze gratis te verzenden via postnl.nl/mooigebaar.

Uit de krant