Foto: Intratuin
Foto: Intratuin

Zó kun je toch nog shoppen bij Intratuin

Algemeen 604 keer gelezen

Regio - Precies in de drukste periode van het jaar is ook Intratuin Rhoon gesloten, net als vorig jaar. Dat leidt tot teleurstelling, maar de medewerkers zitten niet bij de pakken neer: ‘Terwijl iedereen thuis met de laatste voorbereidingen bezig is voor de komende feestdagen, moeten wij helaas onze winkel sluiten. Maar niet getreurd! We staan op allerlei manieren voor je klaar. Zo kun je alle producten bij ons uit de winkel online bestellen en afhalen! Uiteraard zijn alle veiligheidsregels omtrent corona van toepassing.’

Je kunt ook 24/7 online shoppen op www.intratuin.nl. Of laat je inspireren in de buitenverkoop en shop je de mooiste kerststukjes en/of bloembollen. Ook zit er een team medewerkers klaar voor Bel & Bestel. Bel 010 501 7755, plaats je bestelling en haal deze af in de entreehal.

De winkel is gesloten maar Intratuin is wel gewoon bereikbaar via telefoon 010 501 7755 én via mail infobalie@rhoon.intratuin.nl Dit kan van maandag t/m zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Het PostNL punt en afhaalpunt voor de webshop zijn op deze tijden ook geopend. Op zondag en op 24, 27 en 31 december is Intratuin gesloten!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant