Gefeliciteerd!
Gefeliciteerd!
Een 10

Er kan maar één oliebol de lekkerste oliebol van Nederland zijn en dat is die van... Nico Sterrenberg!

Algemeen 1.868 keer gelezen

Rotterdam - Trots! Trots zijn we. Op de lekkerste oliebol van het land. Dat we die vlakbij huis kunnen halen. Bij Nico Sterrenberg op de Koemarkt in Schiedam. Nico won (wéér!) de verkiezing van lekkerste oliebol van Zuid-Holland. Maar niet alléén van Zuid-Holland... onze provinciegenoot heeft van alle winnaars als enige een 10 gekregen. Een tien. Nico Sterrenberg bakt dit jaar de beste oliebollen van heel Nederland!

Lees verder onder de foto.

De kraam van Sterrenberg won de verkiezing van oliebollentestonline.nl. Het testpanel bestond uit een groep van twaalf vrijwilligers ondersteund door twee experts. Bakkers kunnen zichzelf aanmelden, maar dat kan ook worden gedaan door hun klanten. Het panel doet in elke provincie bij verschillende verkooppunten onaangekondigd inkopen. De oliebollen worden dezelfde dag nog beoordeeld op onder meer smaak, kleur, vorm, vulling, en vet. De test levert twaalf winnaars op, één winnaar per provincie. 

De Schiedamse oliebollen waren al drie keer eerder de winnaar van de provincie Zuid-Hollend. Nu dus weer. En met een tien (een 10!), als enige van alle deelnemers. En Nico Sterrenberg wint dus in onze regio én is de lekkerste van het land!. 

Zie ook Oliebollenkraam Nico Sterrenberg Schiedam op Facebook.


Uit de krant