Artist Impression Imagine
Artist Impression Imagine

Dit wordt nu gebouwd op Zuid: Imagine

Algemeen 298 keer gelezen

Rotterdam - Rondom de Laan op Zuid blijft de omgeving veranderen. Er gaat nog heel wat gebouwd worden in het gebied,. Deze week is de bouw van het gebouw Imagine begonnen.

Imagine wordt een gebouw met twee woontorens met stadswoningen en binnenhof- en binnentuinappartementen. En een mix van 265 huur- en koopwoningen. De hoogste toren wordt 70 meter, de andere toren 50 meter en het tussengedeelte 20 meter. Imagine krijgt een groene binnentuin voor ontmoeting en ontspanning.

Lees verder onder de foto.

Op de bouwplaats – op de hoek van de Laan op Zuid en de 2de Rosestraat – sloegen Rob de Jong (Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas), Wilco van den Ban (Ontwikkelcombinatie Feyenoord City), Pieter Knauff (Vesteda) en Frank van Allebeek (Bouwcombinatie Heijmans en Bam) symbolisch een paal de grond in. Wethouder Bas Kurvers (Bouwen en Wonen) keek via een videoverbinding op afstand mee. Presentatrice Suzanne Mulder sloeg namens de wethouder de paal in de grond. Eerder deze maand werd de eerste paal al geslagen door AM en Heijmans, die zich hebben verenigd in de Ontwikkelcombinatie Feyenoord City.

Kijk hier voor meer informatie.

Uit de krant