Bewoners van Crooswijk hebben afgelopen zomer inspirerende quotes opgeschreven. Foto's: pr
Bewoners van Crooswijk hebben afgelopen zomer inspirerende quotes opgeschreven. Foto's: pr

Midwinterfestival Kralingen-Crooswijk brengt kunst, cultuur, licht en gezelligheid

Algemeen 185 keer gelezen

Rotterdam - Op zaterdag 11 december opent Debora Fernald, kunstenaar en lid van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk het Midwinterfestival Kralingen-Crooswijk in Huis van de Wijk De Nieuwe Branding, Isaäc Hubertstraat 153. Er is koffie met gebak en muziek van saxofonist Ruud Bergamin. 

Aanmelden hiervoor via: midwinterfestival010@gmail.com.

Na de opening wandelen de deelnemers naar de Boezemsingel waar om 14.00 uur de Motivational Quote Road begint, een initiatief van Noortje Bosma. Bewoners van Crooswijk hebben afgelopen zomer inspirerende quotes opgeschreven die tijdens de Motivational Quote Road worden meegevoerd op spandoeken. 

Bij het eindpunt op het Goudseplein is er spoken word van dichter Wessel Klootwijk, muziek van het Joost Verbraak Trio, crêpes en warme chocolademelk zolang de voorraad strekt.

Andere activiteiten die tussen 11 en 31 december op stapel staan: exposities, wandelingen met gids, lampionnenoptochten voor kinderen, kerstmarkten en het Pop-up Midwinterpodium van het Rotterdams Volkstheater. Door de nieuwe coronamaatregelen hebben er wijzigingen in het programma plaatsgevonden. Kijk voor actuele informatie op midwinterfestival.nl en facebook.

Het Midwinterfestival Kralingen-Crooswijk, een initiatief van de Gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk.

Uit de krant