Wil je een keertje de haaien voeren? Het kan. Foto: Diergaarde Blijdorp
Wil je een keertje de haaien voeren? Het kan. Foto: Diergaarde Blijdorp

Wil je slapen in Blijdorp of dineren tussen de dieren? Dat kan!

Algemeen 519 keer gelezen

Rotterdam - Diergaarde Blijdorp organiseert deze winter net als vorig jaar een online loterij met bijzondere prijzen. Altijd al eens een nachtje willen slapen in Blijdorp? Voor één dag dierverzorger zijn? Of willen dineren op een unieke plek tussen de dieren? Als meedoet met de loterij maak je er kans op!. 

De opbrengst wordt gebruikt om een nieuw olifantenverblijf te betalen. De loterij is gisteren (donderdag 2 december) van start gegaan en loopt tot en met 12 januari. Een lot kost 2,50 euro. De loterij zal geheel online worden gehouden en de loten worden digitaal toegestuurd. Kijk op diergaardeblijdorp.nl/loterij voor alle voorwaarden. De trekking is op 13 januari en vindt plaats onder toeziend oog van een notaris. 

Degenen die de meeste loten verkopen, maken kans op extra prijzen. Je kunt met een persoonlijke link de loterij zo breed mogelijk onder de aandacht brengen. Dit kan door een eigen account aan te maken via de site loterij.diergaardeblijdorp.nl/teamlink en zo iedereen aan te sporen om via jouw link loten aan te schaffen. De top 3 meest gebruikte lootjeslinks maken kans op de extra prijs: een rondleiding achter de schermen voor 7 personen in Diergaarde Blijdorp.

Uit de krant

Uit de krant