Foto: Plaswijckpark
Foto: Plaswijckpark

Plaswijckpark opent overdekte schaatsbaan

Algemeen 590 keer gelezen

Rotterdam - Na een seizoen afwezigheid opent Plaswijckpark op 1 december wederom haar schaatsbaan. De overdekte schaatsbaan van 500 vierkante meter echt ijs levert gegarandeerd ijskoude winterpret voor jong en oud. De schaatsbaan blijft geopend tot en met 6 maart 2022.

Vanwege coronamaatregelen had Plaswijckpark vorige winter geen schaatsbaan. Deze winter kunnen kinderen, samen met hun ouders en grootouders op 500 vierkante meter echt ijs ontdekken wat schaatsplezier is. Plaswijckpark heeft voor iedereen gratis schaatsen te leen, maar zelf schaatsen meenemen mag ook. 

Plaswijckpark organiseert voor jarigen in de winter een speciaal kinderfeestje. Een arrangement waar je coole trucs leert van een schaatsinstructeur en waar je aansluitend kan genieten van lekkere poffertjes en limonade. 

De schaatsbaan is onderdeel van “Winterwijck”, de periode dat Plaswijckpark is gedecoreerd in winterse sfeer en waar kinderen en volwassenen samen allerlei leuke winterspelletjes kunnen doen. Zo is er vanaf 8 december onder andere kindercurling, ijshockey, ijs-sjoelen en langlaufen.

Voor de winterperiode is er een winterabonnement verkrijgbaar met onbeperkt toegang tot het hele park, inclusief de schaatsbaan en gebruik van schaatsen. Winterwijck duurt tot en met 6 maart 2022.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant