Monique en Ria zijn trots op de dierenspeciaalzaak.
Monique en Ria zijn trots op de dierenspeciaalzaak.
Koop Lokaal

Dierenspeciaalzaak Monria: ruim assortiment, kennis en ervaring

Algemeen 532 keer gelezen

Rotterdam – Op zoek naar een leuk cadeau voor uw hond of kat? Neem een kijkje bij dierenspeciaalzaak Monria in Overschie. Naast het reguliere assortiment zijn er diverse cadeaupakketten verkrijgbaar. Het aanbod in de winkel is voornamelijk gericht op honden en katten, maar ook is er een ruim aanbod voor knaagdieren en vogels. 

De deur staat altijd open voor een gezellig praatje. Eigenaressen Monique en Ria houden van het contact met klanten en voorzien ze graag van advies indien gewenst.
De liefde voor dieren bracht Ria en Monique 24 jaar geleden bij elkaar. Ze besloten om hun hart te volgen en een dierenspeciaalzaak te openen. Monique is 20 jaar actief geweest als gedragsinstructeur voor honden en had al zeven jaar werkervaring in een dierenspeciaalzaak. Ria had al ruime werkervaring als dierenarts assistente, een mooie combinatie.
Diverse cadeaupakketten voor honden en katten aanwezig

Aanbod
De zaak is alom bekend in Overschie. De afgelopen jaren heeft Monria een vast klantenkring opgebouwd, die de winkel weet te vinden voor: diverse dierenaccessoires, dierensnacks, diervoeders en bestrijdingsmiddelen. Ook zijn er diverse geheugenspellen voor honden te koop. Door de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen Monique en Ria de klanten van het juiste advies voorzien. Voor vragen mogen klanten altijd even bij dierenspeciaalzaak Monria aankloppen. De winkel is laagdrempelig en er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Feestdagen
In aanloop naar de feestdagen zijn er bij dierenspeciaalzaak Monria diverse cadeaupakketten voor huisdieren verkrijgbaar. Een huisdier is onderdeel van het gezin en verdiend net zo goed een eigen origineel cadeau!

Duyvesteijnstraat 5
3042 BA Rotterdam
Tel: 010-4153968

Uit de krant

Uit de krant