Vier uur lachen, gieren, brullen met legenden uit de comedy en muziekwereld op één podium. Foto: pr
Vier uur lachen, gieren, brullen met legenden uit de comedy en muziekwereld op één podium. Foto: pr

Legenden uit comedy en muziekwereld op één podium in Rotterdam

wo 24 nov 2021, 10:27 Algemeen 82 keer gelezen

Rotterdam - Voor het eerst komen legenden uit de comedy en de muziekwereld bij elkaar op één podium: Destiny Events brengt de Comedy & Music Sensation op zondag 5 december in De Doelen. Iedere artiest die hieraan meedoet heeft zijn of haar sporen ruimchoots verdiend. 

Roué Verveer is nu al een grootheid in de comedy scene. Jörgen Raymann behoeft geen enkele introductie. Sally the rising star is bekend in Suriname en Nederland. Dengboy maakt bij elk optreden zijn reputatie waar als het beste comedy duo dat er op dit moment is. The MC van de avond, Sko the manager, onderdeel van Dengboy, heeft al jarenlange ervaring in het presenteren van shows en evenementen. Edgar Burgos (Bugru), the leadzanger van Trafassi is een showman pur sang en Edje Rust is één van de beste zangers met Surinaamse roots.

De Surinaamse keuken is in volle glorie aanwezig. Bij aanvang van de avond en in de pauze van dit prachtige event wordt het publiek opgewarmd met de bekende band: DIAMONDS 2000.

Humor en muziek gaan voor een onvergetelijke avond zorgen in de Doelen Rotterdam. Nog nooit eerder vertoond op één podium in Nederland. Aanvang 19.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur. Tickets via: de doelen.nl.

Uit de krant