Belpanel Opsporing Verzocht.
Belpanel Opsporing Verzocht.

Beeldmateriaal met Rotterdamse relschoppers vanavond in Opsporing Verzocht

Algemeen 723 keer gelezen

Rotterdam - De ernstige ongeregeldheden die vrijdag 19 november hebben plaatsgevonden in Rotterdam komen vanavond aan bod bij Opsporing Verzocht. Inmiddels zijn 49 verdachten aangehouden, maar daarmee zijn nog niet alle verdachten in beeld.

Bij de ongeregeldheden zijn vernielingen aangericht en is fors geweld gebruikt tegen politiemedewerkers en hulpverleners. Enkele agenten hebben noodgedwongen geschoten op relschoppers. Bij de ongeregeldheden zijn relschoppers en politiemedewerkers gewond geraakt.

De politie heeft een team rechercheurs op de verstoringen van de openbare orde in het centrum van Rotterdam gezet. Het team heeft al veel beeldmateriaal van de relschoppers in handen, maar roept toch diegenen die foto’s of filmpjes heeft gemaakt tijdens de ongeregeldheden om deze te delen met de politie. Dat kan onder meer via deze link.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 23 november vanaf 20.35 uur uitgezonden op NPO1. De uitzending wordt woensdag 24 november rond 13.20 uur herhaald op NPO1. Het programma is ook terug te kijken via NPO Start.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant