De Nieuwe Binnenweg Tas, een fijne shopper!
De Nieuwe Binnenweg Tas, een fijne shopper!
Koop Lokaal

Wil jij ook zo’n mooie Nieuwe Binnenweg Feesttas?

Algemeen 1.199 keer gelezen

Rotterdam - Heb jij al zo’n kekke tas van de Nieuwe Binnenweg? Net als vorig jaar pakt de Nieuwe Binnenweg ook dit feestseizoen weer uit met een goedgevulde shopper met producten van lokale ondernemers. Voor maar €17,50 heb je een tas vol lekkers en hebbedingen uit de straat!

“De producten in de tas zijn een mix van het gevarieerde aanbod van winkels op de Binnenweg,” vertelt Hannie Mans van Het Derde Servies. “Met de tas laten wij Rotterdammers kennis maken met onze specialiteiten en met onze straat. Op de Nieuwe Binnenweg vind je verrassende pareltjes!”

Gevarieerde tas 
Maar liefst vijftien winkels doen mee met de tas. De inhoud is net zo gevarieerd als het winkelaanbod in de straat: van horeca tot speciaalzaak, van lijstenmaker tot boekhandel. De Nieuwe Binnenweg is altijd in beweging en de tas is daar een afspiegeling van. De shopper is leuk als origineel kerstcadeau én je steunt er lokale ondernemers mee.

Laat je verrassen door de Binnenweg
Niet alleen de winkels op de Binnenweg zijn de moeite waard, ook de huizen zijn prachtig om te bekijken. Wandel bijvoorbeeld vanaf het centrum via de Binnenweg naar Delfshaven, waar je leuke cafés en historische plekjes vindt. Onderweg haal je de shopper met goodies bij Het Derde Servies (Nieuwe Binnenweg 208) of bij Ekoplaza (Nieuwe Binnenweg 240).

Support your locals
Dichtbij kopen heeft veel voordelen. Je krijgt meer persoonlijk aandacht want voor ondernemers ben jij als klant heel belangrijk. Je zorgt ervoor dat Rotterdam leuke winkelstraten heeft (en houdt) en geeft de lokale economie een boost. Lokaal kopen betekent ook minder transport en minder kilometers voor jezelf, wat bijdraagt aan een beter milieu.

De tassen zelf zijn gemaakt door Rotterdam Inclusief, het sociale werkbedrijf van Gemeente Rotterdam. Het zijn handige en stevige shoppers van gerecyclede stof.

Op 10 december om 13.30 uur neemt de Rotterdamse wethouder Economie Roos Vermeij de tas in ontvangst bij Café Steijn aan de Nieuwe Binnenweg 345B.

De tas is vanaf 19 november te koop bij:
Het Derde Servies, Nieuwe Binnenweg 208 en bij Ekoplaza, Nieuwe Binnenweg 240.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant