Afbeelding

Na zware coronaperiode is Rotterdams Symfonisch Blaasorkest terug!

Algemeen 554 keer gelezen

Rotterdam - Met een feestelijk middagconcert luidt het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest op zondag 28 november een nieuwe episode in. Het orkest heeft een nieuwe repetitielocatie gevonden in De Schalmei én staat onder leiding van een nieuwe dirigent: Dominic Sierat.

Het Rotterdams Symfonisch Blaasorkest is een eigenzinnig harmonieorkest van ongeveer 50 geoefende amateurs. Tijdens het aankomende concert Terug op Zuid! spelen ze onder andere muziek van de Britse componisten Ralph Vaughan Williams en Edward Elgar en beroemde klassiekers als Tsjaikovski’s Zwanenmeer en filmmuziek van John Williams (o.a. Star Wars).

“Met het nostalgische muzikale plattelandsportret Sheltering Sky van de componist John Mackey staan we ook even stil bij de moeilijke periode die we als orkest achter de rug hebben, waar we onze dirigent Bauke Schut en twee dierbare orkestleden verloren”, laat het orkest weten.

Wees welkom om tegen een vrijwillige bijdrage te komen luisteren naar ons orkest. Op 28 november vanaf 15.30 uur in De Schalmei, Krabbendijkestraat 520, 3084 LP Rotterdam. Meer informatie en reserveren (verplicht) via www.rsb-orkest.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant