Foto: Sellpy
Foto: Sellpy

Zó wordt kopen en verkopen van tweedehands wel héél eenvoudig

Algemeen 940 keer gelezen

Rotterdam - Kast opruimen, kijken wat je kwijt wilt, tas vullen, laten ophalen. En je spullen online verkopen via Sellpy. Zo makkelijk gaat dat!

Sellpy, het online tweedehands platform dat begin dit jaar is gelanceerd, maakt het kopen en verkopen van tweedehands heel eenvoudig. Door samen met hun logistieke partner Budbee Home Pickups aan te bieden, is verkopen met Sellpy nog gemakkelijker geworden: je bestelt een tas en vult deze met de spullen die je niet meer nodig hebt. Tot op vandaag moesten klanten hun tassen naar een plaatselijk postkantoor brengen. Nu kunnen klanten in de Rotterdam en omstreken eenvoudig gratis online een Home Pickup bestellen. Sellpy’s logistieke partner Budbee, een klimaatneutrale bezorgservice, haalt de tas op bij de klanten thuis. 

Tweedehands is een van de snelst groeiende marktsegmenten binnen de mode-industrie en biedt consumenten een duurzame en moderne winkelervaring. Het idee achter Sellpy -circulair online winkelen - is afgestemd op de gemakken van het moderne leven: klanten kunnen online winkelen uit een uitgebreide selectie van op kwaliteit gecontroleerde tweedehands producten, of moeiteloos spullen verkopen die ze niet meer gebruiken door het naar Sellpy te sturen. “Met onze nieuwe ophaalservice aan huis kunnen we het nog makkelijker maken om spullen een tweede leven te geven. Het draait bij Sellpy om het vereenvoudigen en veilig maken van het kopen en verkopen van tweedehands artikelen. Het aanbieden van Home Pickups in de regio Rotterdam geeft onze gebruikers een aanzienlijk betere klantervaring”, zegt AlexanderWinter, Commercial Lead Expansion Markets bij Sellpy.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant