Foto: Remastered
Foto: Remastered
4x tips van Uitagenda Rotterdam

Deze uitjes gaan wél gewoon door

Algemeen 384 keer gelezen

Rotterdam - Helaas, het is weer zover. Vanwege sluitingstijden, groepsgroottes en andere beperkingen wordt er weer van alles afgelast in de stad. Toch is het niet zo erg als we tijdens eerdere lockdowns hebben meegemaakt. Deze uitjes gaan wél gewoon door. Vier tips van Uitagenda Rotterdam uit De Havenloods van deze week:

Remastered by Night
Remastered is vanaf nu ook te bezoeken in de avonduren! In 60 minuten beleef je een digitale audiovisuele experience. Je ontdekt onder andere een watervaldeur en je vaart mee onder de wolken. Ook kun je je eigen ufo laten vliegen op een groot LED-scherm of de interactie aangaan met de onderwaterwereld. Verder bewonder je oude Hollandse meesterwerken die digitaal zijn bewerkt door de makers van nu.

Vr & za, Remastered, v.a. €24,50

Lees verder onder de foto.

Foto: Chantal Regnault

Deep in Vogue
In deze expositie draait het om dans en in het bijzonder ballroom. Krijg een kijkje in de wereld van de ballroomcultuur: safe spaces waar dansen, extravagante mode en expressiviteit centraal staan. Met fotografie en video laat de tentoonstelling zien hoe het er in de ballroomwereld aan toe gaat. De vormgeving van de expositie is in handen van multidisciplinair modehuis MAISON the FAUX.

Za 18 sep t/m zo 9 jan 2022.  Kunsthal, v.a. €8,25

Lees verder onder de foto.

Foto: Studio 212 Fahrenheit

Blocbirds
Blocbirds laat de verborgen schoonheid van vogels zien in 25 verschillende grafische composities. Door het gebruik van kleurvlakken is goed te zien dat elke vogelsoort herkenbaar is aan een eigen unieke combinatie van kleuren. Naast elke grafische weergave vind je de bijbehorende, opgezette vogel uit de collectie van Het Natuurhistorisch zodat je de twee met elkaar kunt vergelijken. Zie jij de overeenkomsten?

Zo 26 sep t/m zo 16 jan 2022

Natuurhistorisch Museum, v.a. €4

Lees verder onder de foto.

A Slippery Slope
In onze gepolariseerde en hyperkapitalistische samenleving lijkt achter alles een agenda schuil te gaan. Bij de groepstentoonstelling A Slippery Slope staat de vraag centraal: hoe leren wij om te gaan met deze complexiteit zonder ons verstand te verliezen? De expositie biedt perspectieven op hoe gegeneraliseerde en versimpelde denkwijzen plaats kunnen maken voor complexere manieren van denken.

Za 20 nov t/m zo 23 jan 2022. Garage Rotterdam, €2

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant