Streetfood met een Haïtiaanse twist.
Streetfood met een Haïtiaanse twist.
Advertorial

Streetfood met een Haïtiaanse twist bij Mr. Greencatering

Algemeen 663 keer gelezen

Rotterdam - Geef je binnenkort een feest voor familie of vrienden en wil je de catering uit handen geven? Dan ben je bij Mr. Green catering Pure & Tastefull aan het juiste adres. Het cateringbedrijf is van alle markten thuis. Zo staan ze regelmatig op feesten en evenementen en is er een gevarieerd aanbod van zowel streetfood met een Haïtiaanse twist, als uitgebreide kerstbuffetten. Met de actiecode ‘Havenloods010’ krijgen de lezers van de Havenloods t/m 31 december 2021 twintig procent korting op de bestelling.

Mackenson Dominique Pierre werd als driejarige peuter vanuit Haïti geadopteerd door een Nederlands gezin. Hoewel hij nog erg jong was zat zijn roots diep geworteld. Hij kon niet aan zijn nieuwe identiteit wennen en voelde een sterke verbondenheid met Haïti en de Haïtiaanse cultuur. Dit werd in de loop der jaren alleen maar versterkt. Deze identiteitscrisis zorgde voor een moeilijke jeugd. Op een gegeven moment besloot hij zijn leven te veranderen. Hij ging naar het Friesland college en volgde de opleiding tot Fastservice catering medewerker. Hij werd eerste bij een kookwedstrijd, zo ontstond zijn droom voor een eigen cateringbedrijf.

In juli 2019 startte Pierre met zijn cateringbedrijf Mr. Greencatering. Pierre heeft een trailer met een mobiele keuken, waardoor hij op evenementen en feesten kan komen. Ook kunnen er individuele bestellingen worden gedaan. Vanaf een bedrag van €15,- worden de bestellingen in Rotterdam thuis bezorgd. Mr. Green catering Pure & Tastefull verzorgd verschillende soorten streetfood van Panini´s, Mac and Cheese tot gegrilde groente, voor ieder wat wils! Een grote hit zijn de Boukman Wings, dit zijn malse kippenvleugels gemarineerd in Haïtiaanse rum en kruiden.

Weena 690

3012 CN Rotterdam

Tel: 0852007055

E-mail: info@mrgreencatering.com

www.mrgreencatering.com 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant