Danny de Cactus.
Danny de Cactus.
Advertorial

Danny de Cactus is een sprookjeswinkel vol droomvangers

Algemeen 781 keer gelezen

Rotterdam - Met één stap over de drempel van Danny de Cactus waan je je in het sprookje van Duizend en één Nacht. En dat gewoon op de Schilderstraat, midden in de stad. 

“Deze winkel is sinds 1995 mijn kindje”, zegt eigenaar Danny, die de shop runt met zijn zus Mandy. “Op onze reizen door India en Marokko werden we gegrepen door winkeltjes vol geuren, kleuren en handgemaakte spullen. Die beleving heb ik naar Rotterdam gehaald.” 

Bij Danny de Cactus vind je droomvangers in alle maten, sieraden, ontelbare soorten wierook, lampen, handgemaakte leren tassen, kleden en sjaals, totempalen en natuurlijk… cactussen. “Ik heb iets met die planten. Ik had er thuis veel bij elkaar staan en mensen reageerden daar leuk op. Ze zijn decoratief en makkelijk te onderhouden. In de winkel hebben we ze van klein naar groot.” 

De spullen in Danny’s winkel komen overal vandaan. Van Mexico, Syrië, Turkije en Marokko tot Pakistan, India Nepal en Tibet. “Omdat we alles zelf importeren, hebben we kwalitatief mooie producten voor goede prijzen”, legt Danny uit. Elk hoekje in zijn gezellige pand is ermee gevuld. “Als je hier binnenstapt ervaar je een totaalbeleving”, zegt Danny. “Het is een streling voor jezelf. Ik ben de creatieve geest van het hele gebeuren en mensen voelen dat ik liefde heb voor mijn spullen. De kracht van de winkel is het plezier dat we er zelf in hebben.”

 Kijk voor meer informatie op www.dannydecactus.nl en op Instagram.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant