Van links naar rechts Cheyenne, Mariska en Nikita.
Van links naar rechts Cheyenne, Mariska en Nikita.
Advertorial

Cheyenne, Mariska en Nikita weten precies wat een lekker gebakkie is!

Algemeen 1.128 keer gelezen

Rotterdam - Of je nou zin hebt in een lekker gebakje, of zelf aan de slag wilt met bakken. Bij Lekker Gebakkie, ben je aan het juiste adres. De winkel heeft alles wat je nodig hebt voor het bakken en decoreren van taarten, cupcakes, koekjes en meer. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is er verse zelfgemaakte gebak verkrijgbaar.

Wat ooit begon als een droom, is voor Mariska werkelijkheid geworden. Van jongs af aan had ze een passie voor bakken. Ze vond het jammer dat veel bakbenodigdheden alleen online te krijgen waren. Langzaam groeide het idee om zelf deze benodigdheden te gaan verkopen. In april 2020 was het eindelijk zo ver en opende samen met haar dochters Nikita en Cheyene Lekker Gebakkie.

Voor klanten is het ideaal. Als ervaringsdeskundigen weten Mariska, Cheyenne en Nikita precies wat er nodig is om de lekkerste taarten, cupcakes en koekjes te maken. In de winkel is van alles te krijgen van Funcakes bakmixen, taartdozen, kleurstoffen tot uitstekers aan toe. Wanneer klanten met vragen zitten, kunnen ze altijd bij de dames terecht. Met hun kennis en ervaring bieden ze klanten graag de helpende hand.

Nikita en Cheyenne groeiden op met de liefde voor het vak en besloten later om de bakkersopleiding te volgen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er verschillende soorten gebak in de winkel te koop. Het gebak wordt vers door Nikita en Cheyenne gemaakt. Het aanbod wisselt elke week. Klanten hebben de mogelijkheid om een taart geheel naar wens te laten maken. Ook staan de dames altijd open voor ideeën.


Contactgegevens:

Duyvesteynstraat 15A

3042 BA Rotterdam

Tel: 0642523574

E-mail: lekkergebakkie@ziggo.nl 

www.lekkergebakkie.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant