Afbeelding
vier tips van Uitagenda Rotterdam

Naar de film? Dit draait er nu in Rotterdam!

Algemeen 282 keer gelezen

Rotterdam - Heb je zin in een avondje film? Uitagenda Rotterdam zette voor de lezers van De Havenloods vier leuke tips op een rijtje!

De Veroordeling
Televisiejournalist Bas Haan creëert zijn eigen monster wanneer hij in zijn onderzoek naar de Deventer-moordzaak steeds meer in het kamp wordt gezogen van degenen die ‘de klusjesman’ van moord beschuldigen. Het leven van ‘de klusjesman’ en zijn vrouw verandert in een ware nachtmerrie. Bas besluit de complotten te bestrijden met de feiten, maar tot zijn frustratie blijkt de beeldvorming sterker dan de werkelijkheid.

Ma 8 nov.

Pathé

Vanaf €6,50

Charlie Chaplin Retrospective
Charlie Chaplin’s baanbrekende film The Kid viert dit jaar zijn honderdste verjaardag. En daarom vertoont LantarenVenster tot en met december tien klassiekers van Chaplin. Bekijk bijvoorbeeld City Lights, Modern Times of The Great Dictator. De films zijn gerestaureerd en allemaal te bekijken met Nederlandse ondertiteling.

T/m di 14 dec.

LantarenVenster

Vanaf €7

The Grand Budapest Hotel
Deze film speelt zich af in het gerenommeerd Europese vijfsterrenhotel Grand Budapest tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog. De film vertelt over de avonturen van de conciërge Monsieur Gustave en Zero Moustafa, de piccolo die zijn beste vriend wordt. Het verhaal gaat over de diefstal en opsporing van een Renaissance schilderij van onschatbare waarde en de strijd om een familiefortuin.

Wo 10 nov.

Erasmus Universiteit Rotterdam

€4

Mean Girls
Mean Girls is het verhaal van Cady Heron die volkomen onbekend is met sociale verhoudingen wanneer ze voor het eerst naar North Shore High School gaat in een klein stadje net buiten Chicago. Cady heeft twaalf jaar in Afrika gewoond en ze heeft er geen idee van hoe hard het eraan toe kan gaan in de wereld van Amerikaanse high schools tot ze het pad kruist van een van de gemeenste meiden van de school.

Wo 10, ma 15 & vrij 19 nov.

Cinerama Filmtheater

Vanaf €8,50

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant