Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond
Foto: Stichting Zwerfkatten Rijnmond
Filmpjes!

Exclusief concert Carel Kraayenhof voor verbaasde (én ontroerde) Rotterdamse zwerfkatten

Algemeen 841 keer gelezen

Rotterdam - Zwerfkatten die in de opvang terechtkomen, hebben vaak al heel veel meegemaakt. Ze hebben te maken gekregen met de harde wetten van de straat, zelf voor hun eten moeten zorgen, zijn (al dan niet gedwongen) door mensen aan de kant geschoven, hebben soms zelfs ergens in een bosje langs de weg een nestje kitten grootgebracht. Gelukkig is er ook voor deze beestjes heel veel liefde in onze stad. Van bandoneonist Carel Kraayenhof bijvoorbeeld. Hij gaf een exclusief concert voor de katten bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond. En dát hadden ze nog nooit meegemaakt. Kijk maar naar de filmpjes!

Lees verder onder het filmpje:


Kraayenhof (bekend van ‘de traan van Máxima’) speelde vorige week in de kattenopvang van Stichting Zwerfkatten Rijnmond en daarna in Pernis, samen met pianist Jeroen van Veen. Op het programma stond muziek met ‘dieren’ als thema. Kraayenhof is een echte dierenliefhebber en speelde belangeloos zijn prachtige muziek. Uiteraard luisterden alle katten ademloos toe, soms een beetje verbaasd, vaak ook met tranen in de ogen van ontroering. Net als de koningin!

Waarom een concert? Lees verder onder het filmpje:

De bedoeling van het concert was om giften en donateurs voor de stichting te werven. Dat is hard nodig om het werk van de kattenopvang voort te zetten, mede omdat dit jaar de Open Dag niet door kan gaan vanwege Covid-19. 

Kijk hier voor meer filmpjes. En hier om te zien hoe je Stichting Zwerfkatten Rijnmond kunt steunen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant