Afbeelding

Gezin in eigen huis overvallen door mannen met vuurwapens

Algemeen 1.491 keer gelezen

Rotterdam - Het was flink schrikken voor een 38-jarige man en zijn gezin vannacht. Zij werden omstreeks middernacht overvallen in hun woning door twee mannen. De mannen eisten geld en gingen er vervolgens vandoor in de auto van het slachtoffer. De politie is op zoek naar deze mannen en naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben

Na zijn werk nam het 38-jarige slachtoffer de tram naar huis aan de Berkendaal in Rotterdam. Hier kwam hij rond 23:45 uur aan. Toen hij op het punt stond om zijn huis binnen te stappen, hoorde hij het geluid van rennende mensen op hem afkomen. Hij werd vervolgens door twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen zijn woning binnengeduwd, waar op dat moment ook zijn vrouw en kinderen aanwezig waren. De mannen schreeuwden tegen de bewoners dat ze geld moesten afgeven. Uiteindelijk hebben de verdachten geld, telefoons en de auto van de slachtoffers gestolen. De verdachten zijn vervolgens gevlucht in deze auto. 

Er raakte niemand gewond. De slachtoffers informeerden na de overval hun buren die hierop direct de politie alarmeerden. De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant