Verhalenverteller Hildebrand.
Verhalenverteller Hildebrand.

Wandelen door de geschiedenis van het oude Delfshaven

Algemeen 524 keer gelezen

Rotterdam - Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 21 november de laatste StoryTrail stadswandeling van dit jaar in Historisch Delfshaven. Verhalenverteller Hildebrand neemt je mee door de bewogen geschiedenis van deze oude zeehaven.  

Het is 1599. De Tachtigjarige Oorlog is in volle gang en in Delfshaven is het een drukte van belang. Zee- en binnenvaartschepen zeilen de haven in en uit. Zakkendragers lopen af en aan, diep gebukt onder hun loodzware zakken. Getaande zeebonken scheppen luidkeels op over hun heldendaden. En hoog op de kerktoren schittert een vergulde haring.
Verhalenverteller Hildebrand neemt je mee naar deze lang vervlogen tijd, om te horen wat die zeelui en sjouwerlieden ons te vertellen hebben. Nou, dat is niet mis. Voor je het weet slepen zij je mee in hun ongelooflijke avonturen, vol strijd, gevaar, liefde en list. Zo beleef je de geschiedenis van Historisch Delfshaven tijdens een onvergetelijke stadswandeling, een feest voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Delfshaven begint op zondag 21 november 2021 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant