Clarissa Slingerland directeur de Rotterdamse Ondernemersprijs, Prof.dr. Justin Jansen, Erasmus Centre for Entrepreneurship, Ellen van Dam, voorzitter de Rotterdamse Ondernemersprijs (v.l.n.r.). Foto: pr
Clarissa Slingerland directeur de Rotterdamse Ondernemersprijs, Prof.dr. Justin Jansen, Erasmus Centre for Entrepreneurship, Ellen van Dam, voorzitter de Rotterdamse Ondernemersprijs (v.l.n.r.). Foto: pr

Vijftig Rotterdamse groeibedrijven genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs

Algemeen 497 keer gelezen

Rotterdam - Onlangs is de inschrijving voor de prestigieuze Rotterdamse Ondernemersprijs gestart. In maart 2022 weten we welke ondernemer uit de metropool Rotterdam de prijs wint. Tijdens het Rotterdamse Ondernemersontbijt op 26 oktober zijn de top-50 groeibedrijven van de metropoolregio bekendgemaakt. Deze inspirerende lijst is opgesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship in opdracht van de Rotterdamse Ondernemersprijs.

De bedrijven uit de lijst zijn direct genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs en vormen een aansprekende lijst van kandidaat-winnaars. Welk bedrijf uit de regio treedt in de voetsporen van Coolblue, NLE, Schmidt Zeevis en Quooker? 

Bedrijven om trots op te zijn
In de lijst met de top-50 groeibedrijven staan mooie en inspirerende namen. Al deze ondernemers maken kans op de 37ste Rotterdamse Ondernemersprijs, voor zover ze geen oud-winnaar zijn en aan de criteria voldoen. Het zijn bedrijven om trots op te zijn. Dit zijn ondernemers die tijdens de coronapandemie het hoofd boven water hebben gehouden en een plek in de schijnwerpers verdienen.

De top-50 is samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship en werd bekendgemaakt door professor Justin Jansen. Wat de bedrijven in ieder geval met elkaar gemeen hebben? Een grenzeloze ambitie en wortels in de Rotterdamse metropool. “Opvallend is dat de lijst gekenmerkt wordt door veel verschillende type bedrijven. Dit weerspiegelt de diversiteit en groeimogelijkheden van de ondernemers in de regio” aldus professor Justin Jansen.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant