Gemeente Rotterdam
Gemeente Rotterdam

Fors meer afhaalpunten corona-polsbandjes, tijdens marathon nóg meer

Algemeen 689 keer gelezen

Rotterdam - De corona-polsbandjes voor horecabezoekers kunnen in Rotterdam op steeds meer plekken worden afgehaald.. Afgelopen weekend werd het aantal afhaalpunten al uitgebreid naar negen mobiele controlepunten. Ook tijdens de marathon zijn er extra afhaalpunten.

Sinds eind september geldt het coronatoegangsbewijs voor alle horecabezoekers, maar voor horeca-ondernemers is het veel makkelijker om een polsbandje te controleren dan om een QR-code te checken. Het polsbandje is alleen geldig op de dag van afgifte en heeft elke dag een andere kleur. Bezoekers ontvangen naast een polsbandje ook een stempel. Elke vrijdag en zaterdag van 16.00 uur tot 23.00 uur kunnen bezoekers een polsbandje ophalen, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en QR-code.

De locaties van de negen afhaalposten op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 23.00 uur zijn: Stadhuisplein, Witte de Withstraat, Meent/Rode Zand, Eendrachtsplein, Rotterdam Centraal, Erasmusbrug, Cor Kieboomplein, Noordplein, en Oostplein.

Tijdens komend marathonweekend zijn er donderdag 21 oktober van 16.00 tot 23.00 uur en zondag 24 oktober van 10.00 tot 18.00 uur extra afhaalposten beschikbaar bij: Stadhuisplein, Meent en Witte de Withstraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant