Op de Zalmhaventoren werd gisteren de lichtshow van deze week geoefend. Foto: RTM XL
Op de Zalmhaventoren werd gisteren de lichtshow van deze week geoefend. Foto: RTM XL
Beelden

De oefening van de lichtshow op de Zalmhaventoren van gisteren belooft wat!

Algemeen 2.961 keer gelezen

Rotterdam - De Zalmhaventoren gaat deze week met een lichtshow vieren dat het hoogste punt is bereikt. Gisteren werd er alvast geoefend en wat we op de eerste foto's en filmpjes ziet belooft een flink spektakel. Onder meer RTM XL was op straat om de oefening te fotograferen. De lichtbundels moeten tot in de wijde omtrek te zien zijn geweest!

Donderdag 14 en vrijdag 15 oktober gaat de Zalmhaventoren met een flink spektakel vieren dat het hoogste punt is bereikt. Twee dagen lang zal de hoogste toren van het land tussen 20.00 en 23.00 uur oplichten tegen de avondhemel boven Rotterdam.

Drie jaar na de start bouw is het hoogste punt van 215 meter bereikt. Dat was eind augustus al zo, maar nu is er dan ook nog een gepast moment gevonden om dat te vieren. En het gaat móói worden! Tegen de achtergrond van de avondhemel licht de Zalmhaven op voor Rotterdam. Iedereen kan het zien, simpelweg omdat de toren vanaf elk plekje in Rotterdam te zien ís.

 Online kun je mee feesten met het internationale DJ duo @mindagainst via een livestream op grote hoogte op donderdag 14 oktober van 19.30 tot 21.00 uur.

Uit de krant

Uit de krant