Fot: Herfstcampus010
Fot: Herfstcampus010

Bijzondere herfstvakantie voor kinderen Mariaschool, Bavokring en Stephanusschool

Algemeen 364 keer gelezen

Rotterdam - ‘Terwijl de blaadjes van de bomen vallen, groeien de talenten van de kinderen die mee gaan doen aan de Herfstcampus!’ Zo luidt de aankondiging van de tweede editie van Herfstcampus010, die in de herfstvakantie zal plaatsvinden in Rotterdam. 

Stichting Campus010 organiseert volgende week activiteiten in samenwerking met drie Rotterdamse basisscholen: De Mariaschool, De Bavokring en De Stephanusschool. Het zal een week vol met plezier en ontwikkeling worden voor de kinderen die dit jaar meedoen. 

Dit is niet de eerste keer dat Campus010 een Herfstcampus organiseert. Vorig jaar heeft Herfstcampus010 ook plaatsgevonden in samenwerking met De Bavokring. Ook dit jaar zullen de leerlingen door middel van workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur, sociaal-emotionele ontwikkeling en natuur-milieueducatie, de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 

Dit jaar zal de Herfstcampus niet alleen op school plaatsvinden. De leerlingen van de Bavokring en de Stephanusschool zullen iedere dag met de bus vanaf school naar de locatie worden gebracht, waar het allemaal gaat gebeuren. Dit jaar zal de Theaterschool Delfshaven de thuishaven zijn voor de kinderen die meedoen. Hiernaast staat er dit jaar een heel speciaal uitstapje op het programma. De leerlingen zullen namelijk één dag lekker uitwaaien op het strand van Hoek van Holland, waarbij zij unieke workshops en activiteiten volgen zoals sandboarden en jut tassen vullen met afval van het strand.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant