Cover van het nieuwe boek van Jack Plooij.
Cover van het nieuwe boek van Jack Plooij.

De magie van de Formule 1 zorgt komende zaterdag voor grote drukte op de Korte Lijnbaan

Algemeen 1.125 keer gelezen

Rotterdam - The Racing Store aan de Korte Lijnbaan verwacht zaterdag 16 oktober vanaf 13.00 uur grote drukte vanwege de komst van Formule 1-presentator Jack Plooij. Plooij is zaterdag in Rotterdam om zijn nieuwe boek ‘De magie van de Formule 1’ te signeren.

Elke week staat Jack Plooij oog in oog met Lewis Hamilton en Max Verstappen. Als presentator van Ziggo Sport reist hij met het hele Formule 1-circus mee. Hij heeft er zijn derde boek over geschreven: ‘De magie van de Formule 1’. Plooij komt dat boek zaterdag 16 oktober signeren in The Racing Store in Rotterdam. The Racing Store laat weten grote drukte te verwachten.

Lees verder onder de foto.

Jack Plooij.

Alles wat met de Formule 1 te maken heeft zorgt de laatste jaren voor gekte. Met het het succes van Max Verstappen, het feest tijdens de GP van Zandvoort in het achterhoofd en de spannende races die nog gaan komen, leeft Formule 1 als nooit tevoren. Logisch dus dat Jack Plooij daar met een nieuw boek op inspeelt. Zaterdag is hij in The Racing Store op de Korte Lijnbaan, de grootste F1 winkel van Europa.






Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant