Afbeelding
Koop Lokaal

Het Derde Servies geeft oud servies een nieuw leven

Algemeen 1.125 keer gelezen

Rotterdam -  Drinken uit een tuttig koffiekopje is weer helemaal hip. Mensen zijn steeds vaker op zoek naar antiek serviesgoed voor speciale gelegenheden, of om hun verzameling compleet te maken. Ook zijn er mensen die het oude serviesgoed een nieuwe eigenaar gunnen. Hannie Mans heeft er wel oren naar. Het Derde Servies koopt en verkoopt antiek en speciaal serviesgoed, glaswerk en bestek.

Men vindt het fijn dat Het Derde Servies ervoor zorgt dat het servies een nieuwe eigenaar krijgt. Hannie is echter kieskeurig en heeft zo haar eisen. “99% van de van de keren koop ik het niet. Het servies moet oud zijn, 100% gaaf men van een goed en gewild merk.” Het Derde Servies onderscheidt zich van de kringloopwinkel en verkoopt uitsluitend kwaliteitsspullen. 

Het Derde Servies is gespecialiseerd in gedecoreerde serviezen en kristallen glazen, maar ook prachtig Delfts Blauw en Makkum. Het aanbod wordt via de webshop zowel in binnenland als naar het buitenland verstuurd. Ook verhuur van servies behoort tot de mogelijkheden. Dit kan voor een bruiloft zijn, voor high tea of voor een televisieprogramma zoals: Heel Holland Bakt” .

Het recyclen van oude kwaliteitsspullen is in deze klimaatcrisis een missie geworden. “Het is belangrijk voor mij dat ook jongeren dit gaan inzien.” Om zo min mogelijk nieuwe materialen te gebruiken, voert Hannie dit ook door in de verzendingen. Zij gebruikt oude kranten en gebruikte dozen van haar mede winkeliers. 

Contactgegevens:
Nieuwe Binnenweg 208A
Tel: 0104258352
E-mail: info@hetderdeservies.nl
www.hetderdeservies.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant