Een speciale avond over 'natural hair'.  Foto: Ptah Ankh Re Photography
Een speciale avond over 'natural hair'. Foto: Ptah Ankh Re Photography

The Natural Hair Club en de wereld van krullen en kroeshaar

Algemeen 534 keer gelezen

Rotterdam - Op zaterdag 9 oktober presenteert The Natural Hair Club (NHC) een nieuwe editie van Naturals in the City, een event van She Moisture voor iedereen die kennis wil maken met de wereld van krullen en kroeshaar. 

Naturals in The City is een avondprogramma gewijd aan ‘natural hair’ waarbij niet alleen naturalista’s welkom zijn, maar ook anderen die meer willen leren over krullen en kroeshaar. In een intieme setting in Theater Zuidplein kunnen bezoekers in een relaxte sfeer gezellig bij elkaar komen en een workshop volgen onder het genot vaneen hapje en een drankje. 

De maand oktober is Black Achievement Month

De workshops worden altijd verzorgd door nationale en internationale professionals. Zaterdag 9 oktober zal de workshop in het teken staan van Shea Moisture, waarbij één van Nederlands beste natural hair stylistes Anoeska Schmidt van The Natural Nation vertelt over haarverzorging en styling.

De avond wordt volgens traditie afgesloten met de talkshow NHC talks. Tijdens deze talkshow worden actuele topics en taboes besproken met verschillende influencers en de leden van de NHC community. De maand oktober is Black Achievement Month, in die maand wordt extra aandacht geschonken aan de bijzondere bijdragen van personen met Afrikaanse roots. Dit jaar is het thema ‘Verbinden van generaties’. Tijdens NHC talks zullen mannen en vrouwen met elkaar in gesprek gaan over zelfacceptatie.

Naturals in the City duurt zaterdag 9 oktober van 19.00 tot 23.00 uur. Kaarten kosten 20,00 euro en zijn verkrijgbaar via thenaturalhairclub.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant