In het ziekenhuis laten werknemers met spandoeken luid en duidelijk weten dat ze 'meer respect, minder werkdruk en een beter salaris' wensen.
In het ziekenhuis laten werknemers met spandoeken luid en duidelijk weten dat ze 'meer respect, minder werkdruk en een beter salaris' wensen. Nynke Vermaat

Boze werknemers Erasmus MC voeren dinsdag actie

Algemeen 751 keer gelezen

Rotterdam - Het personeel van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam legt dinsdag 28 september een groot gedeelte van het werk neer. Op veel afdelingen van het ziekenhuis worden die dag zondagsdiensten gedraaid. In het ziekenhuis laten werknemers met spandoeken luid en duidelijk weten dat ze ‘meer respect, minder werkdruk en een beter salaris’ wensen.

Het personeel van het Erasmus MC sluit zich aan bij een landelijke actie voor betere arbeidsvoorwaarden in academische ziekenhuizen. De actie heeft consequenties voor sommige geplande operaties en dagbehandelingen. Poliklinische bezoeken, geplande opnames en spoedzorg gaan gewoon door.

In totaal doen duizenden medewerkers van de academische ziekenhuizen in Amsterdam, Leiden, Utrecht, Groningen, Rotterdam en Maastricht mee aan de actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant