Het is fantastisch dat de kinderen nu op deze oer-Rotterdamse plek hun talent kunnen laten zien. Foto: pr
Het is fantastisch dat de kinderen nu op deze oer-Rotterdamse plek hun talent kunnen laten zien. Foto: pr

Leerlingen Wijkmuziekscholen laten talent zien op Spido’s James Cook

Algemeen 200 keer gelezen

Rotterdam - Op zondag 26 september geven zo’n 150 leerlingen van de SKVR Wijkmuziekscholen een concert op de James Cook uit de vloot van de Koninklijke Spido.

SKVR directeur Claudia Doesburg is extra blij met deze nieuwe samenwerking. “De jaarlijkse eindconcerten moesten twee keer worden uitgesteld door de maatregelen. Het is fantastisch dat de kinderen nu op deze oer-Rotterdamse plek hun talent kunnen laten zien.”

Op de acht Wijkmuziekscholen krijgen kinderen op een laagdrempelige manier muziekles en spelen zij samen met buurtgenootjes in een orkest. Deelname wordt vaak mogelijk gemaakt door het Jeugdfonds Cultuur en Sport en SKVR’s eigen goede doel Support Fons.

Spido directeur Leo Blok is verheugd deze kinderen en hun ouders op de James Cook te ontvangen: “Mooi deze nieuwe samenwerking met SKVR. Fijn dat we dit voor de kinderen en ouders kunnen doen.”

Publiek is welkom bij de concerten, waar uiteraard de geldende corona-maatregelen in acht worden genomen. Er vinden drie concerten plaats. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant