Met ingang van september 2021 is Nashwa begonnen met buikdanslessen in Rotterdam. Foto: pr
Met ingang van september 2021 is Nashwa begonnen met buikdanslessen in Rotterdam. Foto: pr

Nashwa legt passie in haar oriëntaalse buikdanslessen

Algemeen 993 keer gelezen

Rotterdam - Nashwa is weer gestart met lesgeven in buikdansen. Iedere vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur bij dansschool Staluse Pera aan de Heemraadsingel 235 (Rotterdam-West).

Nashwa staat bekend als een passionele buikdanseres en doet regelmatig mee aan verschillende internationale wedstrijden en dat met groot succes. Ze heeft inmiddels meer dan tien jaar leservaring. Met ingang van september 2021 is zij weer begonnen met buikdanslessen in Rotterdam.

“Ik ben al heel vroeg begonnen met dansen, vanaf mijn 5e jaar heb ik verschillende dansvormen gedaan, zoals jazzballet, stijldansen en klassiek ballet, maar mijn interesse in de oosterse wereld en buikdansen is er altijd geweest. Als klein meisje zag ik al buikdanseressen optreden en dit fascineerde me enorm.”

Haar eerste kennismaking met buikdansen was via Kayla. Van haar leerde zij de beginstapjes. Het bleek al snel dat buikdansen haar lust en haar leven werd, en Nashwa besloot de professionele opleiding te gaan doen in 2006 bij de school voor buikdanskunst bij Yamila. In 2010 heeft zij ook nog High level classes van Laetana gevolgd. Al jaren volgt zij vele workshops en masterclasses van verschillende grootheden in de buikdanswereld. “Het is een fantastische manier van zelfexpressie!”
Meer informatie op: buikdansen.org

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant