'Kom jij maar eens even mee.'
'Kom jij maar eens even mee.' Politie Rotterdam

Rotterdamse wijkagent Natalie na dienstongeval ontvoerd door Chantal Janzen

Algemeen 1.732 keer gelezen

Rotterdam - En dan staat Chantal Janzen opeens voor je neus die jou samen met Fred van Leer en Leco Zadelhoff ‘ontvoerd’ in een beautycamper. Wijkagent Natalie van Hoorn heeft in al de jaren dat ze bij de politie werkt veel meegemaakt, maar had nooit gedacht dat ze zelf ‘slachtoffer’ zou worden van ‘ontvoering met voorbedachte rade’.

Een maand terug werd Natalie verrast door de presentactrice en cameraploeg van Chantal’s Beautycamper terwijl ze dacht dat ze aan onze podcast Boeiend meewerkte. De aflevering is gisteren uitgezonden op RTL 4. Als partners in crime zorgden haar vrienden, familie en collega’s ervoor dat ze een onvergetelijke dag kreeg waarbij ze omgetoverd werd tot een glamoureuze vrouw.

Natalie heeft twee jaar terug een dienstongeval gehad. Hierdoor is het vooralsnog niet mogelijk voor haar om op straat als wijkagent te werken. Ze begon met een ingrijpende revalidatietraject en doet vooralsnog bureauwerk. ‘Als iemand het dan ook verdient om in het zonnetje gezet te worden, dan is Natalie het!’, zegt directe collega Marco van Schie die samen met Natalie actief is in het Roze in Blauw netwerk (een politienetwerk dat zich inzet voor de LHBTIQ+ gemeenschap).

Lees verder onder de foto.

Tadaa! Foto: Politie Rotterdam

Natalie zag de verrassing zelf totaal niet aankomen: ‘Ik heb werkelijk niks doorgehad, maar wat ben ik verwend. Ik heb zo een mooie dag gehad dankzij iedereen die ik lief heb. Hierdoor krijg ik ook meteen weer meer zelfvertrouwen: ik kan weer de straat op want ik heb Fred en Leco vandaag overleefd!’ 

Zie ook de facebookpagina van politie Rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant