Senior Games Rotterdam.
Senior Games Rotterdam.

Sporten met leeftijdgenoten tijdens de Senior Games Rotterdam

Algemeen 263 keer gelezen

Rotterdam - Een sport- en beweegdag vol clinics, sportlessen en beweegactiviteiten: op 20 september worden de Senior Games georganiseerd op Sportcomplex Olympia aan de Buitendijk 100. Sporticoon Nelli Cooman en wethouder Sven de Langen openen deze dag, bedoeld voor alle Rotterdamse senioren. Inschrijven kan nog!

Je kunt op de Senior Games sporten op ieder niveau. Van boksen tot beachvolleyball, van walking football tot walking hockey en van gelukswandelingen tot yoga. De activiteiten zijn uit te voeren op elk niveau, van licht intensief tot zwaar. Ook zijn er denk- en behendigheidssporten. Professionals begeleiden de verschillende sport- en beweegactiviteiten. Uiteraard wordt er tijdens de dag rekening gehouden met de alle geldende coronamaatregelen.

Doel van de Senior Games is niet om nieuwe wereldrecords te vestigen, maar om Rotterdamse senioren in beweging te brengen, kennis te laten maken met nieuwe sporten. Want bewegen is gezond en leuk. Bovendien helpt het gezondheidsklachten op latere leeftijd voorkomen en is het ook nog eens gezellig. 

Deelnemers kunnen zich gratis inschrijven op www.seniorgamesrotterdam.nl. Er kan gekozen worden voor een tijdsblok van 2 uur. Het eerste blok is van 09:00 - 11:00 uur, het tweede is van 11:30 - 13:30 uur en het laatste blok is van 14:00 - 16:00 uur. Tijdens een blok kan er aan 4 activiteiten worden deelgenomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant