Arrestatieteam in actie.
Arrestatieteam in actie. Politie

Huiszoekingen na schietpartij over en weer op West-Varkenoordseweg

Algemeen 555 keer gelezen

Rotterdam - Een arrestatieteam van de politie is vanochtend (woensdag 8 september) vier woningen in de wijk Hillesluis binnengevallen. De panden werden doorzocht op wapens en/of munitie naar aanleiding van het onderzoek dat loopt naar een schietpartij op de West-Varkenoordseweg in de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 augustus.

De nacht van maandag 16 op dinsdag 17 augustus is bij een ruzie op straat op de West-Varkenoordseweg geschoten. Het onderzoek doet vermoeden dat er over en weer is geschoten op en rond het kruispunt bij de West-Varkenoordseweg, Riederlaan en Donkerslootstraat.

Lees verder onder de foto.

Er raakte niemand gewond, maar een kogel raakte wel een woning van een onschuldige omwonende. Als gevolg van de ruzie die aan het schieten vooraf ging zijn diverse autoruiten gesneuveld. Omwonenden werden wakker van de schoten en hebben de politie gebeld. De daders zijn gevlucht. Er is niemand aangehouden.

Het onderzoek naar de schietpartij loopt nog, maar gaf vandaag aanleiding om een viertal woningen te doorzoeken op de aanwezigheid van wapens en/of munitie. Vanwege de mogelijke aanwezigheid van wapens en de gevaarsetting die dit geeft, werden de invallen gedaan door het arrestatieteam.

In de woningen werden geen vuurwapens gevonden. Wel slagwapens, een nepvuurwapen en in één van de woningen werd een handelshoeveelheid drugs en bijbehorende attributen als onder meer een weegschaal en verpakkingen gevonden. Ook werden stapels bankpassen op allerlei namen en een gestolen scooter gevonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant