De bereidheid onder studenten om zich te laten vaccineren stijgt. Foto: www.facebook.com/ErasmusUniversity
De bereidheid onder studenten om zich te laten vaccineren stijgt. Foto: www.facebook.com/ErasmusUniversity

Prikken zonder afspraak op campus Woudestein

Algemeen 355 keer gelezen

Rotterdam - Sinds begin september kun je op campus Woudestein zonder afspraak gratis een vaccinatie tegen het coronavirus krijgen. In de prikbus van GGD Rotterdam Rijnmond krijg je op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een vaccin van Pfizer.

Dit geldt ook voor internationale studenten en medewerkers. Je moet alleen een ID-kaart en een mondkapje bij je hebben. De prikbus is tussen 09.00 en 16.00 uur nog te vinden bij de SPAR op campus Woudestein op maandag 13 en dinsdag 14 september. Ook voor je tweede Pfizer-prik kun je terecht in de prikbus. Er moeten wel 21 dagen tussen de eerste en de tweede prik zitten. Het kan zijn dat je even moet wachten bij de prikbus. Dit komt omdat iedereen ter plekke geregistreerd moet worden in het systeem. Hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe waarschijnlijker het is dat er zonder enige beperkingen weer fysiek onderwijs kan worden gegeven.

Het nieuwe academische jaar is op 6 september inmiddels feestelijk van start gegaan. Enkele van de gasten op het podium waren: professor Kim Putters, collegevoorzitter Ed Brinksma, professor Rob Zuidwijk, alumna Machtelt Groothuis en professor Annelien Bredenoord. En natuurlijk de winnaars van alle belangrijke universitaire prijzen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant