Het inmiddels gesloten politiebureau ligt aan de Beverwaardseweg. Foto: Beverwaard_Nu
Het inmiddels gesloten politiebureau ligt aan de Beverwaardseweg. Foto: Beverwaard_Nu

Gesloten politiebureau wordt geveild

Algemeen 2.095 keer gelezen

Rotterdam - In opdracht van de politie worden twee voormalige politiebureaus online geveild. Het gaat om onder andere een interessante herontwikkelingslocatie in Rotterdam.

Op donderdag 11 november 2021 zal het notariskantoor Pels Rijcken & Drooglever Fortuin N.V. de politiebureaus via het veilingplatform veilen.

Beverwaard

Het inmiddels gesloten politiebureau in Rotterdam ligt aan de Beverwaardseweg 357 en heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 906m².
Het voormalig politiebureau bevindt zich in een woonomgeving in de wijk Beverwaard. Deze wijk ligt in het zuidoosten van Rotterdam en zoals bekend onderdeel van het stadsdeel IJsselmonde.

Ritueel

De online verkoop is inmiddels vast ritueel geworden binnen het verkoopapparaat van de politie. Ruim zeventig (voormalig) politiebureaus zijn op deze transparante manier al van eigenaar verwisseld. Makelaarskantoor MVGM begeleidt deze veilingen commercieel namens de politie en is inmiddels zeer vertrouwd met de aanpak.
De veilingen van de voormalige politiepanden zullen plaatsvinden op 11 november 2021. Het is mogelijk om tot en met 10 november 2021 een onderhandse bieding uit te brengen.
De onderhandse biedingen worden pas op 12 november 2021 geopend door de notaris, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn N.V. De politie besluit daarna over gunning. Zo wordt het proces zo transparant mogelijk aangepakt.

Bezichtiging

Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid de politiebureaus te bezichtigen. Hiervoor zijn meerdere kijkdagen en tijdstippen gepland. Bekijk de desbetreffende veiling voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant