Tientallen historische trams, bussen en de unieke museummetro.  Foto: Stichting RoMeO
Tientallen historische trams, bussen en de unieke museummetro. Foto: Stichting RoMeO

Trammuseum weer open voor bezoekers

Algemeen 816 keer gelezen

Rotterdam - Het Trammuseum aan de Kootsekade 19 in Hillegersberg kan weer bezoekers ontvangen. Na elf maanden sluiting heeft het Rotterdamse Trammuseum op zaterdag 4 september de deuren weer geopend. 

Tientallen historische trams, bussen en de unieke museummetro staan glimmend klaar om bewonderd te worden. De museumwinkel is geopend en wie zich voor even trambestuurder wil wanen kan plaatsnemen in een bestuurderscabine. De kleintjes kunnen rondfietsen in de Jeugdlandtram en -bus. Voor eten, drinken en bijpraten is er het terras bij het Wachthuis. Geniet van onze appeltaart en bekijk films van oude trams. 

Rondom het museum is betaald parkeren. Maar zonder auto kun je er prima komen, met historische bussen vanaf Alexander, Capelsebrug en Kralingse Zoom en met museumtrams vanaf Willemsplein en Centraal Station. De ritten met deze trams en bussen zijn inbegrepen in de toegangsprijs voor het museum.

Het Trammuseum is open van 10.00 tot 16.00 uur. Toegangsprijs: € 5,- 4-11 jaar en 65+: € 3,- 0-3 jaar en RotterdamPas: gratis. Kaartverkoop in het museum, alleen PIN. Tijdens de ritten is het dragen van een mondkapje verplicht.
Kaartverkoop en coronaregistratie na aankomst in het museum. Heeft u verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant