Alexandria ‘66 gaat voor Rotterdam en omgeving aan project OldStars deelnemen. Foto: www.facebook.com/ttvAlexandria66
Alexandria ‘66 gaat voor Rotterdam en omgeving aan project OldStars deelnemen. Foto: www.facebook.com/ttvAlexandria66

TTV Alexandria ’66 doet mee aan OldStars

Algemeen 436 keer gelezen

Rotterdam - Tafeltennisvereniging Alexandria ‘66 gaat voor Rotterdam en omgeving aan het project OldStars deelnemen.

Dit is een uitbreiding van Plusprogramma, waarin naast de ‘normale’ tafeltennisactiviteiten ook plaats is voor paratafeltennis, bewegingslessen voor ouderen en ondersteuning van wijkactiviteiten. OldStars tafeltennis wordt een combinatie van dit alles. Deelnemers krijgen een half uur bewegingsleer en daarna een halfuur tafeltennistraining.
Het is van groot belang, dat deze mogelijkheden voor 55-plussers om meer te bewegen breed uitgedragen worden. De KickOff van het programma met medewerking van Bettine Vriesekoop is op vrijdag 17 september bij TTV Alexandria ’66.

Met OldStars ontwikkelt het Nationaal Ouderenfonds de ouderenvriendelijke sportomgeving in Nederland door te starten bij de verenigingen. Na OldStars walking football zijn er nu ook meer nieuwe aangepaste spelvormen voor 55-plussers.
Ouderen kunnen kiezen voor walking hockey, tennis, tafeltennis, walking handball, walking rugby, walking korfball en walking basketball. De spelvarianten geven senioren de mogelijkheid om op hun eigen niveau mee te blijven doen in en rondom de sportvereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant