Mehmet Ezer traint op een veldje dichtbij huis en drie of vier keer per week bij voetbalclub De Betrokken Spartaan. (Foto: Emile Hilgers)
Mehmet Ezer traint op een veldje dichtbij huis en drie of vier keer per week bij voetbalclub De Betrokken Spartaan. (Foto: Emile Hilgers)

Rotterdammer Mehmet Ezer verdedigt Nederlandse titel Panna Knock Out in eigen stad

Algemeen 764 keer gelezen

ROTTERDAM - Rotterdammer Mehmet Ezer werd vorig jaar in eigen stad Nederlands kampioen Panna Knock Out tot 13 jaar. “Ik denk dat ik de titel wel weer zal pakken”, zegt hij zelfverzekerd op een grasveldje in een wijkpark dichtbij huis.

Hij deelt graag panna’s uit, door tussen de benen van de tegenstander te schieten, en weet na zijn eerste internationale toernooi in Denemarken dat hij ook internationaal goed presteert. “Dat was met mijn team, El Jackson”, legt Mehmet uit. “Het ging best goed, ik won drie van de vier wedstrijden.”

Hij weet dat het volgend jaar moeilijker wordt om zoveel partijen te winnen. “Dan speel ik in de hoogste leeftijdsklasse en zal er meer concurrentie zijn. Een voordeel is dat ik conditioneel sterk ben doordat ik drie of vier keer per week voetbaltraining heb bij De Betrokken Spartaan.”

“Daar ben ik aanvallende middenvelder in het elftal onder 15 jaar. Bij veldvoetbal is het in mijn voordeel dat ik Panna speel en diverse technieken beheers om de tegenstander te passeren.”

Mehmet komt zondag 12 september in actie op het NK. De wedstrijden zijn op het sportterrein aan de Rosestraat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant