Afbeelding

‘Japans Taiko Festival’ om jaar knallend af te sluiten

Algemeen 3 keer gelezen

In december is er in de Artstudio Hoogvliet een ‘Japans Taiko Festival’ waarbij je gratis een demonstratie en workshop Japans drummen kan bijwonen. Voor deze workshop heb je geen enkele voorkennis nodig, iedereen is welkom!

HOOGVLIET - Deze dag wordt georganiseerd door ‘Yamato Taiko School’, een school opgezet door de wereldberoemde groep ‘YAMATO - the Drummers of Japan’. Op donderrdag 1 en zaterdag 10 december kan je langskomen om het drummen samen met een stukje Japanse cultuur zelf te beleven.
Taiko is een traditioneel Japans muziekinstrument waar vrijwel iedere Japanner bekend mee is. Taiko drummen is meer dan muziek, het geluid wordt visueel uitgedrukt met emoties en grote bewegingen. Bij een workshop Taiko drummen laat je je even helemaal gaan en kom je terug met boordevol energie. ‘Yamato Taiko School’ hoopt de vreugde die je krijgt van Taiko drummen met heel Rotterdam te delen.
Bij het ‘Japans Taiko Festival’ kan je naast het meedoen aan de workshop ook genieten van Japanse thee, een demonstratie Taiko drummen en een ontzettend energieke sfeer. Wil je een unieke belevenis meemaken en 2016 knallend afsluiten, kom dan op donderdagavond 1 of zaterdag 10 december naar Artstudio Hoogvliet. Voor tijden, details en reservering kijk op www.yts.nl of stuur een email naar info@yts.nl.

Uit de krant