Afbeelding

Lantaarnpaal binnen parkeervak is toch niet fout

Algemeen 8 keer gelezen

Rotterdam - Hilariteit binnen de Bazelbuurt in Prinsenland. Bij wegwerkzaamheden in de Springerstraat is een lantaarnpaal niet goed teruggeplaatst en midden in een parkeervak neergezet. Lastig parkeren zo.... 

Op de Facebookpagina van bewonersvereniging de Bazelbuurt regent het olijke reacties. “Hier is vast lang over nagedacht”, luidt het commentaar van Marleen den Ouden die het bericht en de foto plaatste. Astrid de Ruiter reageert: “Oeps! Dat zullen ze overnieuw moeten doen, ben ik bang.” Een andere bewoner wijst erop dat dit een paar jaar geleden in de Gratamastraat, die kruist met de Springerstraat, ook het geval was. “Ze komen nog om de lantaarnpaal te verplaatsen.” Een andere bewoners reageert hoofdschudden: “Coördinatie ten top, toch? Jan en Joke Lammers kunnen er kort over zijn: “Ongelofelijk.”

De gemeente reageert: “De werkzaamheden in de Springerstraat zijn nog niet afgerond. De lantaarnpaal staat nog op de oude plaats en moet nog worden verplaatst. Dit wordt aan het eind van de werkzaamheden gedaan. De parkeervakken zijn nu nog afgesloten. Daar horen geen auto’s te staan.”

Uit de krant