Afbeelding

Feestelijk evenement in tweedekans kledingwinkel Brillante

Algemeen 12 keer gelezen

Op vrijdag 16 december van 15:00-18:00 uur wordt met een feestelijk evenement het eenjarig bestaan van kledingwinkel Brillante gevierd aan de Sint Andriesstraat 208. Zowel de winkel als de vrouwen die als vrijwilligers in de winkel werken, zijn afgelopen jaar flink ontwikkeld.

Het middagvullende programma op 16 december zal onder andere bestaan uit een modeshow en exclusief shoppen met persoonlijk advies. dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Op deze manier willen de medewerksters van Brillante de klanten en donateurs van het afgelopen jaar in het zonnetje zetten. Met dank aan de bewoners van Bloemhof en omstreken heeft Brillante zich al binnen een jaar waargemaakt als een kwaliteitswinkel waar je met een goed gevoel kunt shoppen.

Stichting Brillante is een unieke kledingwinkel waar kleding en speelgoed een tweede kans krijgt. Op 11 december 2015 heeft Brillante haar deuren succesvol geopend in Bloemhof. Zoals veel vaste klanten inmiddels weten, biedt Brillante mooie tweedekans kleding aan voor een scherpe prijs. Zo kan iedereen goed voor de dag komen, ongeacht je budget.

Stichting Brillante draagt bij aan het versterken van de maatschappelijke positie van wijkbewoonsters. De winkel biedt leer/werktrajecten aan voor vrouwen met een sociaal economische achterstand. Door hun talenten en kwaliteiten in de winkel verder te ontwikkelen, kunnen zij hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Een aantal vrouwen zijn in het afgelopen jaar al doorgestroomd naar betaald werk. Het is hierdoor een inspirerende en stralende werkplek geworden, iets wat voor de klanten niet onopgemerkt blijft. Brillante is een unieke winkel voor de mooiste koopjes met de beste atmosfeer.

Voor meer informatie
Adres Brillante: Sint Andriesstraat 208, 3073 JW Rotterdam.
Openingstijden: maandag 13:00-17:00 uur, dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00 uur, zondag gesloten.
facebook.com/BrillanteBloemhof
06-13842938

Uit de krant