Afbeelding

Invalsters leiden R.V.&A.V. Sparta dames langs DVO’32

Algemeen 221 keer gelezen

In de beginfase was het spel van beide kanten niet goed. Desondanks ontstonden er een paar kansjes voor Sparta. Net als de vorige wedstrijd stond het vizier nog niet op scherp.

In het vervolg van de eerste helft bleef de passing slecht en werd te vaak de lange bal gespeeld. Dit steeds met balverlies tot gevolg. De wedstrijd kreeg dus een ruststand van 0-0 waarmee de DVO’32 best blij was.

In de tweede helft hebben de dames van R.V.&A.V. Sparta met momenten technisch en tactisch beter voetbal laten zien, maar het is nog niet altijd goed genoeg.

Na 58 minuten spelen kreeg Romy Leijdsman de bal en zij schoot van ongeveer 25 meter raak en zo stond het uiteindelijk toch 0-1.

In de de hier op volgende minuten ging het niet lekker omdat de passing niet liep. In de 70e minuut kreeg de ingevallen Teddy Kitambala de bal bij de cornervlag en zij schoot uit het niets de 0-2 binnen.

Kort daarna in de 75e minuut gaf Shelene Pijpers een pass op maat op de andere invalster Melissa de Bree die de bal netjes langs de keeper schoof en zo de 0-3 maakte.

Het restant van de wedstrijd hebben de dames rustig uitgespeeld. Zo won R.V.&A.V. Sparta deze uitwedstrijd dus met 0-3.

Opstelling R.V.&A.V. Sparta: Pamela Smitskamp, Susan de Vries, Selina Nab, Samantha den Hartog, Miranda Kester (46e Madli Hersi), Gina de Jong, Romy Leijdsman (63e Teddy Kitambala), Shawni Latuheru (71e Melissa de Bree), Shelene Pijpers, Mariluz Ramos, Rhiannon van Kan (68e Renata Carvalho)

Doelpunten: 58e minuut Romy Leijdsman 0-1 70e minuut Teddy Kitambala 0-2 75e minuut Melissa de Bree 0-3

Trainer/coach: Jacco Been

Assistent coach: Lars Hulstkamp

Assistent scheidsrechter: Ernst Hulstkamp

Verzorgster: Danielle van den Nobelen

Volgende week thuis de topper tegen DSVP. Iedereen is welkom om te komen kijken en onze dames naar de overwinning te schreeuwen.