Afbeelding

Denk met ons mee over de visie van Grote Wijzen over grote ideeën

Algemeen 2 keer gelezen

Hoe bereik je een leven en een maatschappij waarin innerlijke vrede, harmonie en mededogen de kenmerken zijn? Hoe moet je zijn, wat moet je ervoor doen en laten? Grote Wijzen zoals Gautama de Buddha, Lao-Tse en Jezus geven ons hiervoor inspiratie en aanwijzingen. ‘Vecht niet, worstel niet, strijd niet, wees stil, vredig en harmonieus’, hield Lao-Tse zijn leerlingen voor. Wat is de bron van hun wijsheid? Denk met ons mee over de visie van Grote Wijzen over grote ideeën.

Laat je inspireren en bezoek daarom de lezing over ‘Grote Wijzen over grote ideeën’ van Stichting I.S.I.S. op dinsdag 20 december 2016.

De lezingen worden maandelijks gehouden in de Beurs - World Trade Center, Beursplein 37 in Rotterdam. Ze beginnen om 20.00 uur precies. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de lezing eindigt om circa 22.15 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (010) 4669875 / (010) 5014520. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

Uit de krant