Afbeelding

Terug in de tijd op Dickens Festijn in Pernis

Algemeen 75 keer gelezen

PERNIS - Het mooie dorp Pernis gaat zaterdag terug naar de tijd rond 1840 tijdens het Dickens festijn. Ontmoet Scrooge, Olivier Twist en hun tijdgenoten op dit prachtige evenement met ruim zeventig marktkramen. Het is feest van het Arie den Arendplein tot aan de G.A. Soetemanweg. Ga zo mogelijk verkleed en maak kans op een VVV bon van 100 euro.Maak plezier, kijk naar de vele attracties en luister naar de koren die zingen en de muzikanten die muziek voor u maken. Alle kinderen mogen gratis meedoen op de nostalgische kermis, ze mogen iets leuks maken, krijgen een strippenkaart en zullen zich prima amuseren.
Er is ook een vuurkorf waar je marshmallows kunt roosteren en de smid geeft demonstraties voor groot en klein. Terwijl uw kinderen meedoen op de kermis kunt u op uw gemak een kop soep of een glühwijntje drinken bij het kampvuur. Ga gratis op de foto in de tent op het Arie den Arendplein of maak een ritje door het dorp met de oude paardentram.
Naast allerlei andere optredens kunt u genieten van het dweil/kerstmannenorkest van OBK en Natascha de Jong met de Woodstreet Big Band. Geef de schapen van de herder een aai en maak plaats voor de eenden met hun hoeder want ook die zijn er weer als tenminste de vogelgriep geen roet in het eten gooit. s’Ochtends om 11.00 uur begint het feest met een grote parade. Zorg dat u daarbij bent. De stichting Carols in Pernis is er kortom in geslaagd om een leuk programma in elkaar te zetten.

Uit de krant